Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Ja s’ha obert el període preinscripció escolar de cara al curs 2023-2024

La preinscripció per al Segon cicle d’Educació Infantil (3 a 6 anys) i Educació Primària, es pot fer fins al 20 de març. Aquest any, el tràmit s’ha de fer preferentment de forma telemàtica a través del web del Departament d’Educació de la Generalitat, on també es pot trobar tota la informació necessària. També hi ha la possibilitat d’adreçar-se als centres educatius. Només s’ha de presentar una única sol·licitud, indicant l’ordre de preferència de les escoles.

Pel que fa a l’Educació Secundària Obligatòria, el període de preinscripció començarà el dia 8 de març i també finalitzarà el dilluns dia 20. El tràmit també es pot fer al web de preinscripció del Departament o als centres educatius de secundària.


L’Escola Bressol Municipal Cucutras, que imparteix Primer cicle d’Educació Infantil (0 a 2 anys), obrirà el procés de preinscripció del 2 al 12 de maig. Tota la informació es publicarà més endavant al web municipal www.llagosta.cat/cucutras

Publicitat

Publicitat

Més notícies