Dilluns, 29 abril 2024
13.3 C
La Llagosta

Bona participació en la 8a Caminada Contra el Càncer de la nostra localitat

Unes 250 persones en total van participar diumenge a la Caminada Contra el Càncer. D’aquestes, una cinquantena ho van fer a la caminada infantil. La vuitena edició d’aquesta iniciativa solidària va servir per recaptar fons per a la lluita contra el càncer.

Per segon any consecutiu, el recorregut de la caminada va transcórrer pels carrers de la nostra localitat. Una passejada d’uns cinc quilòmetres que es va iniciar i va acabar a la plaça d’Antoni Baqué. El mateix lloc es van instal·lar diverses parades per rebre donacions amb la venda de marxandatge i de números per participar en la rifa de productes. A la caminada va participar l’alcalde de la Llagosta,Óscar Sierra, i diversos regidors de l’Ajuntament de la nostra localitat.

En els pròxims dies, els organitzadors donaran a conèixer la recaptació total aconseguida entre les inscripcions, les donacions, la rifa i la venda de material. La Caminada Contra el Càncer és organitzada per la infermera llagostenca Gloria González i la Colla Gegantera de la Llagosta.

González s’ha mostrat satisfeta amb la participació “sobretot tenint en compte que la caminada coincidia amb els actes contra el càncer que es feien a Mollet i a Montcada i Reixac.”

Aquest any, com a novetat, s’ha organitzat la caminada infantil, amb una cinquantena d’inscrits. Per a Gloria González aquesta iniciativa “és important per a conscienciar els infants sobre el càncer”. El recorregut en aquest cas va transcórrer pel centre de la Llagosta. Els infants van participar acompanyats de molts pares i mares. Al final hi va haver un obsequi per a tots els nens i les nenes.

La 8a Caminada Contra el Càncer de la nostra localitat comptava amb la col·laboració de l’entitat Parlem Quer! i de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies