Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

Unes 300 persones van participar ahir en la Caminada contra el càncer

La Colla Gegantera de la Llagosta i la infermera llagostenca Gloria González van organitzar ahir la setena edició de la Caminada contra el càncer, que va comptar amb la participació d’unes 300 persones. La recaptació, 2.000 euros, es destinarà a l’entitat Mollet Contra el Càncer, que dona suport a persones amb càncer de la nostra localitat i als seus familiars, i a la Fundació Sanitària Mollet, que gestiona l’Hospital de Mollet.

Els participants es van concentrar a la plaça d’Antoni Baqué i, poc després de les 10 del matí, van iniciar un recorregut per diferents carrers de la Llagosta. La Caminada va finalitzar a la plaça d’Antoni Baqué, on es van posar a la venda diferents objectes per col·laborar en la lluita contra el càncer.

Entre els participants, hi havia l’alcalde, Óscar Sierra, i alguns regidors de l’equip de govern municipal, representants de Mollet Contra el Càncer i el director de la Fundació Sanitària Mollet, Jaume Duran.

Publicitat

Publicitat