Dilluns, 29 abril 2024
13.2 C
La Llagosta

Arriba la Caminada contra el càncer amb una nova proposta per a infants

Diumenge se celebra la 8a edició de la Caminada contra el càncer de la Llagosta. L’esdeveniment és organitzat per la infermera llagostenca Gloria González i la Colla Gegantera.

Aquest any, com a novetat, a més de la caminada habitual es farà una infantil, amb un recorregut més curt. Les dues passejades sortiran des de la plaça d’Antoni Baqué. La caminada general començarà a les 10 h, la infantil a les 11.30 h.

Les persones interessades encara poden adquirir les polseres solidàries per participar-hi a Foto Estudi Damián, Calçats Millennium, Cotilleria Paquita i El Hilo Rojo. També hi ha la possibilitat de comprar marxandatge als comerços col·laboradors marcats amb el distintiu del llaç rosa.

El mateix diumenge també es podran aconseguir samarretes de participació en la plaça d’Antoni Baqué a partir de dos quarts de deu del matí, tot just abans de la sortida.

El donatiu per fer la inscripció és de sis euros. També es poden donar 12 euros i llavors es pot obtenir la polsera, una samarreta i una motxilla dels gegants de la Llagosta.

Els organitzadors han fet aquest any una promoció especial de l’acte amb un parell de carpes on, a més de fer les inscripcions a la Caminada contra el càncer, es van posar a la venda material per recaptar fons.

Els beneficis de la caminada contra el càncer es destinaran a la lluita contra aquesta malaltia. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i de l’entitat local Parlem Queer!

Publicitat

Publicitat

Més notícies