Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

L’humor de Toni Albà protagonitza el pregó de la Festa Major

L’humor amb les imitacions de l’actor Toni Albà ha protagonitzat el pregó de la Festa Major de 2023. Des del balcó de l’Ajuntament, l’humorista ha desitjat una bona festivitat a la ciutadania de la Llagosta amb la interpretació dels seus diferents personatges imitats de referència, com ara el rei emèrit Joan Carles de Borbó, el científic Eduard Punset i d’altres polítics estatals i catalans.

La gresca de l’estiu, que ahir dijous va tenir una primera activitat del programa amb la cercavila canalla, s’ha estrenat avui divendres amb una cercavila pels carrers de la nostra localitat amb els gegants de la Llagosta, el grup de percussió local Lotokotó, la Murga, els Volats i l’animació de Tutatis-Cavalls. Posteriorment, des del balcó de l’Ajuntament, Toni Albà ha fet gala de les seves imitacions per donar la benvinguda a la festivitat fent un repàs del programa d’activitats. Tanmateix, l’alcalde Óscar Sierra també ha desitjat una bona festivitat i ha agraït la col·laboració de les entitats en la confecció de l’ample programa d’activitats, que tindrà lloc fins al dilluns. Un any més, el pregó s’ha pogut seguir en llenguatge de signes.

En acabar el pregó, l’humorista Toni Albà s’ha fet la tradicional fotografia en la Sala de Plens amb membres de l’Aspayfacos, que alguns d’ells han estat també al balcó durant el pregó. L’imitador s’ha fet fotografies i ha compartit converses amb els membres de l’entitat. Aspayfacos ha regalat una samarreta de l’entitat a Toni Albà i l’alcalde Óscar Sierra.

Més activitats

L’Ajuntament i les entitats de la nostra localitat han preparat la programació amb un gran nombre d’activitats, que s’estendran fins dilluns 11 de setembre. Tota l’activitat de Festa Major es pot torbar a llagosta.cat/fm i la informació de tots els esdeveniments dels quatre dies de festa a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies