Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Arriba la Fira de Sant Ponç amb la novetat d’un tast de vins

La Fira de Sant Ponç se celebra des d’aquesta tarda a la Llagosta. Enguany, l’esdeveniment vindrà acompanyat d’un tast de vins de l’Empordà. La nova Fira s’instal·larà al seu lloc habitual, el passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

La Fira de Sant Ponç començarà aquesta tarda i estarà oberta tot el cap de setmana, al matí i la tarda. Durant el cap de setamana, hi haurà les tradicionals parades amb productes d’alimentació, de plantes remeieres i de productes artesans, entre d’altres. Durant la Fira de Sant Ponç també hi haurà activitats infantils i música en directe.

Al tast de vins, participaran diversos cellers de l’Empordà. Les persones adultes que visitin les parades, podran fer un maridatge de vi i conèixer les seves diferents varietats. La zona disposarà de taules per al públic.

Publicitat

Publicitat

Més notícies