Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

Aquest cap de setmana se celebra la Fira de Sant Ponç a la Llagosta

El passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre es tornarà a omplir aquest cap de setmana amb les parades d’artesania de la Fira de Sant Ponç. Les parades estaran obertes des de les 11 h fins a les 20.30 h demà dissabte i diumenge.

Durant les dues jornades de la Fira de Sant Ponç, la Llagosta serà testimoni de demostracions d’oficis antics, com ara la fabricació de cistells o fer el pa amb forn de llenya. A més, hi haurà parades amb productes d’alimentació, de plantes remeieres i de productes artesans.

La Fira de Sant Ponç de la Llagosta estarà animada per tot un seguit de propostes, com ara música i atraccions infantils. A la Fira, també instal·laran una parada membres del Casal d’Avis i l’escola de pintura de l’Agrupación Cultural Casa del Pueblo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies