Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Bona acollida de la Fira de Sant Ponç, celebrada el cap de setmana

El passeig de l’avinguda Onze de Setembre va acollir el cap de setmana la Fira de Sant Ponç. Artesania, productes naturals, d’alimentació, joguines i altres propostes van omplir la rambla. Dissabte, també es van van sumar a la Fira algunes entitats de la nostra localitat.

Finalment, van ser unes 22 les parades que s’hi van instal·lar, vuit menys de les previstes inicialment. Durant les dues jornades de fira, els visitants van poder veure demostracions d’oficis antics, com ara la fabricació de cistells o fer el pa amb forn de llenya. Els més petits també van tenir el seu espai amb atraccions, inflables i tallers.

Aquest any, s’ha aconseguit que el nombre de parades de venda de roba hagi disminuït considerablement.  Tot i que el nombre de parades no era el previst, el regidor de Cultura, Mariano García, ha manifestat que estan contents “perquè les parades que van venir van ser de qualitat, gairebé totes d’artesans, que era el que volíem, reduint les parades de roba, que creiem que no responen a l’esperit de la Fira”.

Dissabte, es van instal·lar a la Fira parades de diferents entitats locals, com ara l’Agrupación de Jubilados y Pensionistas de la Llagosta, Aspayfacos, l’Escola de pintura de la Casa del Pueblo, Daora la Llagosta amb el Sàhara i Animalets. Aquesta última va repetir l’experiència diumenge.

Publicitat

Publicitat

Més notícies