Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Tertúlia de l’alcalde amb alumnat del Col·legi Balmes

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha anat aquest matí al Col·legi Balmes, on ha participat en un col·loqui amb l’alumnat de quart d’ESO. Els estudiants han plantejat a Sierra diferents preguntes relacionades amb l’ús de les instal·lacions esportives, les festes per a joves organitzades per l’Ajuntament, la millora de les màquines del gimnàs del CEM El Turó, la masia de Can Baqué, el Parc d’aigua i el reasfaltat dels carrers de la Llagosta. També han fet preguntes sobre la neteja del municipi i sobre si es farà algun curs de fotografia, entre d’altres.

L’alcalde s’ha interessat pels gustos culturals i d’oci de l’alumnat i també sobre quins estudis faran després de finalitzar la seva etapa d’ESO.

Publicitat

Publicitat

Més notícies