Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

L’alcalde participa en una tertúlia amb l’alumnat de quart d’ESO del Col·legi Balmes

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha visitat aquest matí el Col·legi Balmes, on ha participat en una tertúlia amb l’alumnat de quart d’ESO. Sierra s’ha interessat pels estudis que pensen fer els alumnes quan finalitzin l’ESO i també ha volgut conèixer de primera mà les inquietuds dels joves llagostencs.

L’alumnat ha fet diferents preguntes a l’alcalde sobre perquè ha canviat el gust de l’aigua a la Llagosta durant aquests dies, sobre quin serà l’ús definitiu de la masia de Can Baqué, sobre quan es posarà en marxa el primer parc d’aigua de la nostra localitat, sobre quan serà una realitat la reforma de l’skateparc o sobre en què consisteixen les obres del carrer de Sant Miquel.

També s’ha demanat que hi hagi més oci per als joves de la Llagosta. L’alcalde els ha explicat que es vol recuperar el Juliol Jove amb algun concert per als joves. També els ha indicat que es poden adreçar a la regidora de Joventut, Núria Guerrero, o al Servei d’Informació Juvenil, que hi ha a Can Pelegrí, per plantejar les seves demandes. A més, els ha recordat que existeix la Comissió Jove de la Festa Major, que està oberta a qualsevol persona.

Un alumne ha preguntat també sobre quan començaran les obres del nou ambulatori. L’alcalde li ha explicat que aquesta actuació es competència de la Generalitat i que, en principi, al desembre s’hauria d’iniciar l’obra. A més, ha avançat que l’Ajuntament vol que l’actual ambulatori passi a ser una residència per a la gent gran. Una altra de les preguntes ha estat sobre el projecte urbanístic previst a la zona que ocupa l’antiga Capresa.

L’alcalde també els ha destacat que hi ha diversos canals gestionats per l’Ajuntament per informar-se d’allò que passa a la Llagosta i de les activitats adreçades específicament als joves.

Publicitat

Publicitat

Més notícies