Dijous, 09 febrer 2023
7.8 C
La Llagosta

L’Ajuntament ha organitzat tallers formatius en salut mental i emocional adreçats a escolars de segon d’ESO

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Llagosta ha portat a terme uns tallers formatius en salut mental i emocional adreçats a l’alumnat de segon d’ESO de l’Institut Marina i del Col·legi Balmes. Les sessions han anat a càrrec d’un psicòleg i formen part del programa de detecció, formació i intervenció en salut mental i emocional amb joves.

Els objectius dels tallers han estat la prevenció de malalties de salut mental i emocional dels joves i adolescents; la detecció i posterior intervenció especialitzada; la detecció de potencials problemàtiques de salut mental i emocional; promoure l’accés a l’ajuda; reduir les potencials conductes autolítiques i suïcides; i recercar, treballar i mostrar les intervencions i recursos disponibles existents.

Aquests tallers tindran continuïtat el proper curs 2022-2023.

Publicitat

Publicitat

Més notícies