Dijous, 28 març 2024
19.3 C
La Llagosta

Setmana plena de propostes nadalenques a la Llagosta per a totes les edats

La programació d’activitats de Nadal a la nostra localitat continuaran avui amb el Pare Noel i la fàbrica de xocolata. La nit de Nadal hi haurà festa al Centre Cultural i la nit de Cap d’Any la festa tindrà lloc al CEM El turó.

El Pare Noel vindrà a la Llagosta aquesta tarda acompanyat de Willy Wonka i la fàbrica de xocolata. Tots junts aniran en rua pels carrers de la Llagosta a partir de les 17 h. La sortida es farà des del carrer de l’Estació i es realitzaran tres parades durant el recorregut, que finalitzarà al Centre Cultural. Els infants de la Llagosta podran saludar al Pare Noel.

La nit de Nadal el Centre Cultural acollirà a partir de les 00.30 h una disco mòbil amenitzada per Sergi Donat (techno) Armin van Beto (special set). L’acte compta amb la col·laboració de l’Associació de DJs de la Llagosta VIPS. L’entitat també s’encarregarà de la festa de Cap d’Any, que es farà al CEM El Turó a partir de les 00.30 h.

Les activitats infantils tindran protagonisme també durant aquests dies. Dilluns, dia de Sant Esteve, els més petits tenen una cita amb el Tió de Nadal. Les Llagostes de l’Avern conviden a tots els infants a fer cagar al Tió de 10 a 13 h, a la plaça d’Antoni Baque. El 28 i el 29 de desembre. Durant tot el dia, d’11.30 a 14.30 h i de 17 a 20 h, hi haurà instal·lat el Parc Infantil de Nadal també a la plaça d’Antoni Baqué.

El dia 29, a les 19.30 h, el Centre Cultural acollirà el concert del grup líric La quinta voce, format per cinc cantants de l’Òpera del Liceu. Les invitacions per a l’espectacle es poden aconseguir a la plataforma Entràpolis.

L’esport també forma part de la programació de Nadal de la Llagosta. El CD La Concordia organitza un triangular solidari de futbol sala. Els partits es diputaran en el poliesportiu Antonio García Robledo el divendres 30 de desembre, de 17 a 21 h. L’acte servirà per recollir aliments que es destinaran a l’Associació de Voluntariat Rems.

Publicitat

Publicitat

Més notícies