Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

L’arribada dels Reis Mags d’Orient il·lumina els carrers de la Llagosta

Els Reis Mags d’Orient no han faltat a la seva cita amb la ciutadania de la Llagosta i han fet possible viure el dia més màgic de l’any. Des de les 18 h, Ses Majestats han fet un recorregut pels carrers de la nostra localitat amb la Cavalcada, que ha acabat en un escenari de la plaça d’Antoni Baqué per recollir les cartes dels infants.

Enguany s’ha pogut celebrar una Cavalcada de Ses Majestats amb plena normalitat i el seguici reial d’Orient ha comptat amb un gran nombre de carrosses durant el recorregut pels carrers de la Llagosta. La rua, que l’any passat es va haver de limitar, enguany ha comptat amb diverses entitats, com el Club Bàsquet La Llagosta 2017, Aspayfacos, l’AMPA de l’Escola Sagrada Família, l’AMPA de l’Escola Les Planes, els Saltats, l’Associació Pessebre Vivent, el Club d’Esplai Dijoc i Lotokotó.

La rua s’ha iniciat a les 18 h al carrer de l’Estació i després ha fet un recorregut pels principals carrers del municipi durant gairebé dues hores fins arribar a la plaça d’Antoni Baqué, plena de gom a gom. Aleshores, els tres Reis d’Orient han entrat dins l’Església de Sant Josep per fer la tradicional ofrena d’or, encens i mirra al nen Jesús.

Els trons reials ja esperaven a Melcior, Gaspar i Baltasar, que en sortir de l’Església, han pujat a l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué per saludar a la ciutadania llagostenca. L’alcalde Óscar Sierra ha saludat als tres reis i els ha lliurat les claus dels domicilis de la Llagosta perquè puguin repartir els regals durant la nit més màgica de l’any. “Els infants han de ser infants, ho hem de recordar tots”, ha dit el rei Melcior amunt l’escenari. “Nens i nenes heu de cuidar dels més grans, també”, ha afegit el Gaspar. Mentre que Baltasar, ha insistit: “heu d’estudiar, moltíssim. És molt important per entendre, conèixer i respectar altres cultures”.

Després de rebre les claus del municipi i fer els seus parlaments, els Reis Mags d’Orient s’han assegut als seus trons i han recollit les cartes d’una llarga d’infants que els han lliurat els seus desitjos per a una nit màgica.

Publicitat

Publicitat

Més notícies