Dimarts, 23 abril 2024
11 C
La Llagosta

El Pare Noel arriba a la Llagosta amb Willy Wonka per recollir les cartes dels infants

El Pare Noel ha arribat avui divendres a la Llagosta per saludar els infants en una rua pels carrers de la nostra localitat i recollir les seves cartes al Centre Cultural. En la carrossa, el Pare Noel estava acompanyat per Willy Wonka, de la fàbrica de xocolata, i diverses fades, que han animat amb música i ball els carrers de la Llagosta.

La rua ha començat al carrer de l’Estació prop de les 17.30 h i després d’un tomb d’una hora i 30 minuts per la Llagosta ha arribat al Centre Cultural. Durant el recorregut, les fades han llençat caramels als infants, que s’apropaven per veure la màgia del Pare Noel i el Willy Wonka. A més, Wonka i les fades han fet dues aturades durant el seu recorregut, a l’avinguda de Primer de Maig i al carrer de l’Estació, prop de la plaça d’Antoni Baqué, on han ballat i interpretat diverses cançons nadalenques.

En arribar la rua al Centre Cultural, el Pare Noel ha recollit les cartes d’un gran nombre d’infants, que feien cua per entregar els seus desitjos, per a la nit de Nadal. Willy Wonka i les fades han donat un got de xocolata i una xocolatina als infants, que una d’elles duia un paper daurat amb un premi. El Pare Noel, Willy Wonka i les fades s’han fet un gran nombre de fotografies amb els infants de la nostra localitat.

Aquesta activitat, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de Saltats, forma part del programa de Nadal, Cap d’Any i Reis de la Llagosta. Consulta el programa en aquest enllaç.

Publicitat

Publicitat

Més notícies