Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

L’Associació de Comerciants i Serveis celebrarà dos sortejos amb les compres de Nadal

L’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta celebrarà dos sortejos amb les compres de Nadal amb l’objectiu de potenciar el comerç local de la nostra localitat. Fins a 35 comerços de la Llagosta participen en aquesta campanya nadalenca, que ja està en marxa.

Un dels sortejos tindrà com a premi 35 regals i se celebrarà el 13 de gener a les 12 h mitjançant un directe al perfil d’Instagram de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta. Per participar, cal comprar en un dels 35 establiments adherits a la campanya amb una compra mínima de 15 euros fins al 5 de gener. Aleshores, el comerç farà entrega d’una bola de Nadal, que servirà per optar al sorteig.

L’altre sorteig està adreçat als infants perquè el premi seran tres places per ser-hi en la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient. Per participar, cal omplir un formulari identificant les 15 figures del pessebre que s’amaguen en els comerços adherits al sorteig i mostrar un tiquet de compra, fins al 2 de gener. El sorteig es farà el 3 de gener durant la Festa Infantil de Reis, que tindrà lloc a la plaça d’Antoni Baqué, de 16.30 a 18.30 h.

ACIS preveu un canvi de nom a principis d’any

L’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta, més coneguda com a ACIS, preveu un canvi de nom durant el mes de gener. “Entre alguns dels nostres associats s’ha proposat canviar el nom d’ACIS i al gener volem fer una reunió per fer-ho possible. La intenció és escollir una nova junta, fer uns pressupostos i decidir sobre la dinamitzadora que tenim, a banda del canvi de nom. Tot això ho hem de decidir entre els membres de l’Associació de Comerciants i Serveis”, explica el president de l’associació, Rafael Ruiz, que admet que tot i aquesta circumstància l’entitat continua fent campanyes per potenciar el comerç local, com ara els dos sortejos de Nadal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies