Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

ACIS posa en marxa un concurs de fotografies pel Dia de la Mare


L’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta, l’ACIS, ha posat en marxa un concurs de fotografies per celebrar el Dia de la Mare, que s’escau el pròxim 2 de maig. Per participar, cal fer-se una fotografia en un comerç de la nostra localitat i publicar-la a la xarxa social d’Instagram mencionant al perfil d’ACIS i el comerç participant, aquest darrer és opcional. A més, en el text s’ha de mencionar a tres persones, s’han de fer servir els hashtags #ACISlaLlagosta i #yocomproenlaLlagosta, i s’han de pujar a les stories d’Instagram

L’objectiu d’aquesta campanya és potenciar els comerços i els serveis de la nostra localitat. “Creiem que és una bona manera de potenciar el consum a la Llagosta. Cal fer-se una fotografia divertida i després farem un sorteig el 3 de maig per conèixer els guanyadors. Es pot participar tantes vegades com tantes fotografies et facis amb les teves compres”, diu el president d’ACIS, Rafael Ruiz. Els premis del concurs són cinc vals de 30 euros cadascun, que es podran bescanviar entre els comerços i serveis de la Llagosta fins al 29 de maig.

El sorteig del concurs de fotografies pel Dia de la Mare tindrà lloc el 3 de maig a les 16 hores al perfil d’Instagram d’ACIS.

Publicitat

Publicitat

Més notícies