Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

ACIS canvia de nom per Comerç La Llagosta i aprova una nova junta directiva

Nova etapa a l’ACIS, que ara s’anomena La Llagosta Comerç. L’entitat de la nostra localitat, que aglutina una trentena de comerços, va celebrar fa dues setmanes una assemblea i es va aprovar el canvi de nom i una nova junta directiva.

La Llagosta Comerç és presidida per Mari Paz Cruz, de la Fruiteria Superfresc. La resta de la directiva està formada per la vicepresidenta Sandra Navarro, de Merceria Paquita; la secretaria Zaira Álvarez, de Soster Pilates, el tresorer Pedro Giménez, d’Autotronic; i els vocals Esther Aguilera, de Calçats Millenium, Antonia Guevara, de Foto Estudio Damián, Carlos Delgado, de Vas Solutions, Rafael Ruiz, d’HD Serveis -que anteriorment va ser president-, i Laura Miquel, del Racó Dolç. “L’objectiu és millorar la comunicació entre nosaltres per visibilitzar encara molt més els nostres negocis”, explica la nova presidenta, Mari Paz Cruz, que ha destacat que l’entitat inicia una nova etapa amb el nom de La Llagosta Comerç: “Volem aglutinar el màxim de comerços locals per fer accions conjuntes, que potenciïn el consum”.

D’entre les primeres accions que ha fet la nova junta directiva de La Llagosta Comerç ha estat reunir-se amb la regidora de Comerç i Consum de l’Ajuntament, Isabel María Rodríguez, que ha tingut lloc avui dimecres. L’entitat vol desenvolupar diferents accions al llarg de l’any per potenciar el consum als comerços locals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies