Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Sessió informativa sobre ajuts Next Generation per a la rehabilitació d’edificis i habitatges 

El Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’Ajuntament de la Llagosta organitzaran el 30 de novembre una sessió informativa per explicar els diferents ajuts dels Fons Next Generation destinats a la rehabilitació d’habitatges i actuacions de millora de l’eficiència energètica. La trobada, oberta a tota la població, començarà a les 16 hores al Saló de plens de l’Ajuntament i comptarà amb la presència de personal tècnic de l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental.

La sessió informativa fa referència a la convocatòria publicada el 28 de març per la Generalitat de Catalunya per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per a les actuacions del Programa de rehabilitació a nivell d’edifici de tipologia residencial unifamiliar i plurifamiliar, del Programa d’actuacions de millora de l’eficiència energètica en habitatges i del Programa per a l’elaboració del llibre de l’edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació. 

Publicitat

Publicitat

Més notícies