Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta passarà a gestionar l’Oficina Local d’Habitatge

El Consistori ha signat un conveni amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya que permetrà facilitar a la ciutadania gestions sobre ajuts sobre habitatge, tràmits com les cèdules d’habitabilitat, o les subvencions per a rehabilitacions, entre altres.

Fins ara, l’Oficina Local d’Habitatge era gestionada pel Consell Comarcal i funcionava com un punt d’informació. A partir d’ara, la gestió dels expedients es farà directament a la Llagosta. La regidora d’Habitatge, Raquel Martínez considera que “la Generalitat ens proposa a través de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya constituir-nos com a gestors per poder facilitar els tramitar als usuaris i usuàries del municipi de la Llagosta , tenint més propera l’administració”.

Fins ara, l’Oficina Local d’Habitatge era gestionada pel Consell Comarcal. El nou conveni amb Habitatge, pel període 2024-2027, va ser aprovat per unanimitat al ple ordinari del mes de gener.

Publicitat

Publicitat

Més notícies