Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Les subvencions per a lloguer per a joves es poden sol·licitar fins al 5 d’abril

Ja es pot sol·licitar la subvenció per a lloguer jove per a persones d’entre 18 i 35 anys que atorga l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. El tràmit es pot realitzar fins al 5 d’abril. L’ajut té com a finalitat facilitar la utilització d’un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d’ús a les persones joves amb mitjans econòmics escassos.

Les sol·licituds es poden presentar a través del web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Si es tracta d’una persona sol·licitant del Vallès Oriental, també pot registrar la seva sol·licitud amb la documentació requerida al Registre electrònic del Consell Comarcal.

Una altra via per poder presentar la sol·licitud presencialment és l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de la Llagosta, sense necessitat de demanar cita prèvia, o l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental, que atendrà sempre amb cita prèvia. El Consell Comarcal també ha habilitat dos números de telèfon per atendre qüestions al respecte, el 93 860 07 08 i el 667 99 21 35. També es pot demanar informació al correu electrònic habitatge@vallesoriental.cat.

L’import màxim de l’ajut és de 250 € i un mínim de 20 €. Per accedir a l’ajut de lloguer jove es necessita, entre altres requisits, ser titular d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual o permanent, en el territori de Catalunya. Tota la informació sobre la subvenció es pot trobar al web municipal www.llagosta.cat/bojove.

Publicitat

Publicitat

Més notícies