Divendres, 19 abril 2024
18.4 C
La Llagosta

Prop de 200 persones s’inscriuen a la 7a edició de la Caminada contra el Càncer

Prop de 200 persones ja s’han inscrit a la 7a edició de la Caminada contra el Càncer, que tindrà lloc diumenge amb un recorregut apte per a totes les edats. L’activitat està impulsada per la infermera llagostenca Gloria González i la Colla Gegantera de la Llagosta amb l’objectiu de recaptar diners solidaris en la lluita contra el càncer. Enguany, la recaptació es destinarà a l’entitat Mollet Contra el Càncer, que dona suport a persones amb càncer de la nostra localitat i els seus familiars.

Les persones interessades encara es poden inscriure en la caminada solidària. Fins dissabte al migdia ho poden fer als comerços Foto Estudi Damián, Calçats Millennium, Merceria Paquita, El Hilo Rojo, El Bosc dels Infants i Papereria Casas. Diumenge, poc abans de la sortida a les 10 h, a la plaça d’Antoni Baquè, també es pot formalitzar la inscripció, amb un preu de 6 euros. “S’han bolcat els comerços, que han omplert els seus aparadors amb la temàtica de la lluita contra el càncer per visibilitzar-ho. A més, alguns han venut les inscripcions, que enguany són unes polseres”, explica Gloria González, que es mostra molt satisfeta del nombre d’inscripcions, tot i que preveu que a última hora encara hi hagi més i recorda “que no és una caminada competitiva, és una caminada familiar i solidària”.

La sortida es farà a les 10 h des de la plaça d’Antoni Baquè, però es recomana ser-hi una mitja hora abans perquè els inscrits puguin recollir una ampolla d’aigua i una peça de fruita. “També farem el sorteig de dues rifes, amb un preu d’inscripció d’1 euro, i el comerç Clarel farà un altre el dimecres 19 d’octubre, Dia Internacional Contra el Càncer de Mama”, assenyala González. A més, el mateix dia de la caminada estaran presents el director de la Fundació Sanitària Mollet, Jaume Duran i una infermera referent en oncologia. També, hi haurà la presidenta de Mollet Contra el Càncer, Carme Segú.

La caminada també vendrà participacions a cinc euros del número 88.277 de la Loteria de Nadal a l’administració de Loteries de la nostra localitat, que se situa al número 3 del carrer de l’Estació. D’aquests cinc euros, 80 cèntims aniran destinats a Mollet Contra el Càncer.

En cas de pluja, la sortida de la Caminada contra el Càncer es farà des del Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies