Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

Les obres a Rodalies Renfe començaran dissabte i afectaran a les línies R1, R2 Nord i R11

Adif Alta Velocidad (Adif AV) executarà a partir del pròxim dissabte, dia 17 de setembre, una de les majors actuacions ferroviàries dels darrers anys a Espanya amb la finalitat d’avançar en la segona gran fita de la gran operació de la Sagrera-Sant Andreu, que transformarà el nord de Barcelona. Aquest procés culminarà amb la posada en servei abans de finalitzar l’any del traçat definitiu de la línia d’ample convencional Barcelona-Granollers-Girona per l’interior de l’estructura de la futura estació de la Sagrera (des de l’entorn del Nus de la Trinitat fins al túnel del Clot) i de la nova estació de Rodalies de Sant Andreu.

Aquestes obres, de gran complexitat i executades en l’àmbit de la infraestructura ferroviària, són incompatibles amb el manteniment del trànsit de trens i, per això, entre el 17 de setembre i el 10 de desembre es restringeix la circulació, fonamentalment de les línies R2 Nord i R11, i puntualment, de la R1.

Més informació i horaris al webs www.rodaliesdecatalunya.cat, en el telèfon d’informació 900 41 00 41, a les Apps de Rodalies de Catalunya i Adif, així com a les xarxes socials (@rodalies, @renfe i @infoadif).

Publicitat

Publicitat

Més notícies