Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament es reuneix amb Rodalies de Catalunya per tractar diversos temes

L’Ajuntament de la Llagosta i Rodalies de Catalunya han mantingut aquest matí una reunió per videoconferència per tractar sobre diversos projectes ferroviaris que afecten a la nostra localitat. A la reunió han participat l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; el regidor d’Urbanisme i Planificació estratègica, Marc Ruiz; la cap de l’àrea de Planificació i Territori de l’Ajuntament de la Llagosta, Miriam Garcia; la directora de Rodalies de Catalunya, Mayte Castillo; el coordinador del Pla de Rodalies de Catalunya, Pere Macias; i la cap de suport en Relacions Institucionals, Ana Díaz.

Els responsables municipals han demanat informació sobre com podria ser la futura Estació intermodal de la Llagosta. Les obres d’aquesta plataforma començaran l’any que ve.

També s’han sol·licitat a Rodalies Renfe alternatives per reduir el nombre de vehicles de particulars que vénen a la Llagosta per agafar els trens de la línia R2.

Els representants de l’Ajuntament de la Llagosta també han plantejat la seva opció de desviament de la línia R3 per la R8 com a alternativa al desdoblament. “Rodalies ens ha dit que estudiaran aquesta possibilitat, que compta amb el suport de diferents ajuntaments de la zona”, ha explicat l’alcalde, Óscar Sierra.

Publicitat

Publicitat