Divendres, 29 març 2024
17.2 C
La Llagosta

Unes obres a l’estació de Sants provocaran restriccions en el servei de Rodalies entre el 22 i el 26 d’octubre

Entre els dies 22 i 26 d’octubre, hi haurà restriccions a les circulacions de trens pel túnel de passeig de Gràcia per unes obres de millora que executarà l’Adif a l’Estació de Barcelona-Sants. Aquestes restriccions s’han previst a partir de les 23.45 h del 22 d’octubre i fins a les 5.15 h del 26 d’octubre. Tot i que suposaran condicions de circulació més restrictives, es tracta d’una actuació necessària per millorar la configuració de circulacions actual dels serveis de Rodalies als túnels de Barcelona.

Per fer front a les restriccions imposades i pal·liar en el possible els perjudicis als usuaris, Renfe, operador dels serveis, ha establert la següent operativa per tal de garantir el màxim servei i capacitat:

Dia 23 d’octubre (divendres):
Línia R2:
Es suprimiran els trens amb origen i destinació Castelldefels.
Es mantindran 2 trens per hora i sentit a l’Aeroport.
A la R2 Sud circularan 2 trens amb origen-destinació Sant Vicenç de Calders i 2 trens amb origen-destinació Vilanova i la Geltrú per hora i sentit.
Línia R3: iniciarà i finalitzarà el seu recorregut a Sant Andreu Arenal.
Línia R7: iniciarà i finalitzarà el seu recorregut a Montcada Bifurcació.
Línia R11: iniciarà i finalitzarà el seu recorregut a Barcelona Estació de França.
Línies R13, R14, R15, R16 i R17: canviaran les vies d’estacionament (trens procedents del Sud s’estacionaran en via 8 de forma generalitzada i amb destinació Sud via 13).
Resta de línies sense modificació.

Dia 24 d’octubre (dissabte):
Línia R2 Sud: es suprimiran els trens amb origen i destinació Vilanova i la Geltrú, quedant 2 trens per hora i sentit de la relació Sant Vicenç de Calders amb parada en totes les estacions.
Línia R3 iniciarà i finalitzarà el seu recorregut en Sant Andreu Arenal.
Línia R7 iniciarà i finalitzarà el seu recorregut a Montcada Bifurcació.
Línia R11 iniciarà i finalitzarà el seu recorregut a Barcelona Estació de França.
Resta de línies sense modificació. A l’Estació de Barcelona Sants tots els trens efectuaran el seu estacionament en vies 7 i 8.
La mobilitat dels usuaris a Barcelona es garanteix gràcies als transbordaments que tant metro com les pròpies línies dels serveis de Rodalies permeten:
Els viatgers de la Línia R3 a les estacions de Sant Andreu Arenal, Sagrera Meridiana, Arc de Triomf, Plaça de Catalunya Barcelona Sants i l’Hospitalet transbordaran a trens de la línia R4 i Metro.
Els viatgers de la Línia R7 a les estacions de Sant Andreu Arenal, Torre Baró disposen dels trens de la R3 i R4 fins a Montcada Bifurcació i transbordar a R7.
Els viatgers de la Línia R11 a l’Estació de Clot Aragó poden transbordar a trens de la línia R1, R2, i metro a les estacions de Passeig de Gràcia i Barcelona-Sants

Dia 25 d’octubre (diumenge):
Línia R2 Sud: es suprimiran els trens amb origen i destinació Vilanova i la Geltrú, quedant 2 trens per hora i sentit de la relació Sant Vicenç de Calders amb parada en totes les estacions.
Línia R11 iniciarà i finalitzarà el seu recorregut a Barcelona-Estació de França.
Resta de línies sense modificació.
La mobilitat dels usuaris es garantirà de la següent manera:
Els viatgers de la Línia R11 a l’Estació de Clot Aragó poden transbordar a trens de la línia R1, R2, i metro a les estacions de Passeig de Gràcia i Barcelona-Sants.
Línies R2 i Regionals del Sud, a Barcelona-Sants per vies 13 i 14.

Publicitat

Publicitat

Més notícies