Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

Jorge Sabanza repetirà com a candidat de Ciutadans per a les eleccions municipals del 2023


Jorge Sabanza, de 58 anys i veí de la Llagosta, repetirà com a candidat de Ciutadans per a les eleccions municipals del 2023. La formació taronja ha presentat Sabanza com alcaldable en un acte davant l’edifici de l’Ajuntament i amb la presència de Nacho Martín Blanco, portaveu de Cs al Parlament de Catalunya.

Sabanza, xòfer de professió, és portaveu i regidor de Cs a la Llagosta des del 2015 i serà la tercera vegada que és l’alcaldable de la formació liberal a la nostra localitat. “És una alegria que el partit confiï en mi i hem de seguir lluitant pels petits i grans detalls que s’estan deixant a la Llagosta. Entre aquests, la neteja viària, el manteniment d’espais i el Parc Popular, que necessita una gran rehabilitació”, explica Jorge Sabanza, que confia, com a mínim, obtenir dos regidors a les pròximes eleccions municipals. “Hem d’intentar ser una formació política local que faci de frontissa i que les nostres propostes siguin acceptades”, diu.

Jorge Sabanza ha estat acompanyat de Nacho Martín Blanco i altres representants de Cs d’altres localitats veïnes, que han fet una visita pels carrers de la Llagosta. “Jorge Sabanza serà l’alcaldable perquè fa uns anys que desenvolupa un treball admirable i, a més, hi ha aspectes de la vida ciutadana de la Llagosta que no són escoltats per l’equip de govern local”, assenyala Nacho Martín Blanco, que admet que la seva formació aporta solucions, com ara “fer un aparcament soterrat al Parc Popular”.

L’agrupació local de Ciutadans informa que iniciarà els treballs per formar la llista de les eleccions municipals a partir del setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies