Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

Jorge Sabanza repeteix com a cap de llista de Cs per a les eleccions municipals

Jorge Sabanza repeteix com a cap de llista de Ciutadans per a les eleccions municipals de la Llagosta, que tindran lloc el proper 26 de maig. Ho ha comunicat avui dimarts la mateixa agrupació local mitjançant una nota informativa.

Sabanza, de 55 anys i veí de la Llagosta, és portaveu i regidor de Cs a la Llagosta des del 2015 i serà el segon cop que és l’alcaldable de la formació liberal a la nostra localitat. “La Llagosta necessita passar de l’actual govern cap a un que treballi per millorar la vida de tots els veïns sense excepció, implementant mecanismes de participació ciutadana de manera transparent i honesta”, ha dit Sabanza en el comunicat.

Tanmateix, Sabanza ha remarcat voler “convertir la Llagosta en un referent comercial i industrial de la comarca” i “treballar fermament per a les persones més vulnerables” per crear llocs de treball dignes i pisos de lloguer social.

Publicitat

Publicitat

Més notícies