Dijous, 25 abril 2024
11.9 C

Miguel de Diego guanya la Cursa de la Vall de les Avellanes en màster 60

Miguel de Diego, ciclista llagostenc, va guanyar diumenge la 43a Cursa de la Vall de les Avellanes, que es va disputar a la localitat del Milà, a Tarragona. De Diego, de 63 anys, va ser el primer classificat en la categoria màster 60. Aquesta cursa era puntuable per a la Xallenge de veterans, una competició que consta d’una desena de proves i que organitza la Federació Catalana de Ciclisme.

L’esportista de la nostra localitat ha participat aquest any, de moment, en tres curses, en les quals ha aconseguit dues primeres posicions i una dotzena.

Miguel de Diego, que pertany a l’Asociación Veteranos Catalunya, fa ciclisme des de ben jove i ha guanyat diferents competicions, les darreres en les categories màster 40 i màster 50.