Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

Néstor Ramírez enceta la temporada amb una cursa de la Copa d’Espanya d’enduro

Néstor Ramírez vol ser més ambiciós aquesta temporada després de guanyar l’any passat el subcampionat de Catalunya sub-23 d’enduro. L’esportista llagostenc que seguirà competint en la categoria sub-23, ja ha planificat el nou curs esportiu amb la voluntat de completar el calendari de la Copa Catalana, la Copa d’Espanya i dues curses de les World Series a França, entre altres.

La bona campanya de l’any passat no va passar desapercebuda en el món de l’enduro i Ramírez ha pogut fitxar pel Shaman Team, que suposa un pas endavant en la seva trajectòria esportiva. “És un equip potent, que m’aporta més patrocinadors i una bicicleta nova”, explica Ramírez, que afegeix que amb aquest nou equip pot afrontar una temporada més exigent: “l’objectiu és completar el calendari dens que tinc aquesta temporada i aconseguir bons resultats, sobretot podis, i si puc guanyar, millor”.

El llagostenc va encetar la nova temporada el passat cap de setmana sense gaire fortuna amb la primera prova del calendari estatal, la Sierras Matarraña, a Terol (Aragó). El llagostenc, que va patir una punxada en la segona baixada, va acabar al 21è lloc de la categoria sub-23. El calendari estatal té un màxim de cinc proves i la pròxima que farà tindrà lloc el pròxim 26 de març amb la cursa de La Adarada, d’Àvila (Castella i Lleó). Pel que fa a la Copa Catalana, també hi ha cinc curses al calendari, i Néstor Ramírez s’estrenarà el 2 d’abril a Riudarenes.

La gran novetat d’aquesta temporada de Ramírez, a banda de completar el calendari estatal, és participar a dues curses internacionals de les World Series d’Enduro. Totes dues se celebraran a França al setembre, de l’1 a 3, a Loudenvielle, i del 7 al 17, a Les Gets. “Afronto les curses internacionals amb molta il·lusió perquè és el primer cop que les faig. Crec que estic preparat per afrontar l’exigència internacional”, diu Ramírez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies