Divendres, 19 abril 2024
19.8 C
La Llagosta

Néstor Ramírez, subcampió de la Copa Catalana sub-23 d’enduro

Néstor Ramírez, del Solarider Team i veí de la Llagosta, ha estat subcampió de la Copa Catalana sub-23 d’enduro de 2022 amb una puntuació total de 886 punts. El ciclista llagostenc va completar cinc de les sis curses del calendari de la Copa Catalana i es va quedar a 60 punts del campió, David Bosch, del Fornells de la Selva Club BTT.

Ramírez va participar el passat 4 de desembre en l’última prova del calendari català amb la disputa de la Gavarres Gravity Race amb un recorregut de 32 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell. El llagostenc va quedar al segon lloc de la cursa gironina i va consolidar el segon lloc de la general sub-23. “És una fita que em vaig posar la passada temporada i que finalment he aconseguit. Ha estat un sacrifici durant tota aquesta campanya i que ara veig la seva recompensa amb una plata sub-23”, explica Néstor Ramírez. A més, en la modalitat d’scratch de la cursa gironina, Ramírez també va aconseguir pujar al podi amb el tercer lloc.

Durant aquesta temporada, el llagostenc ha estat protagonista en la categoria sub-23 amb un total de tres podis. Si bé en l’última cursa va acabar al segon lloc, anteriorment havia guanyat la cursa Catbike Enduro Maresme, de Santa Susanna; va ser tercer a Raiers Enduro, de la Pobla de Segur, i va signar dos quarts llocs a l’Enduro de les Guilleries, a Sant Hilari de Sacalm, i a l’Enduro BTT La Selva, de Riudarenes.

La pròxima temporada Néstor Ramírez compaginarà el calendari de la Copa Catalana sub-23 amb l’Open d’Espanya sub-23. A més, farà algunes proves de la Copa del Món sub-23.

Publicitat

Publicitat

Més notícies