Dijous, 07 juliol 2022
21.6 C
La Llagosta

L’Escola d’Adults participarà en un concurs lingüístic comarcal amb la presència de l’escriptor Màrius Serra

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta participarà el pròxim 2 de juny al concurs lingüístic Endevina-la!, que impulsen les escoles de formació de persones adultes de les comarques del Vallès Oriental i del Maresme. El concurs té com objectiu gaudir de la llengua catalana fent ús de la reflexió i la creativitat amb què l’alumnat participant ha d’endevinar els enigmes plantejats. A més, el certamen comptarà amb la presència de l’escriptor Màrius Serra, coneguts també pels seus jocs amb la llengua catalana.

A banda de la participació d’estudiants de l’escola d’adults de la nostra localitat, també prendran part alumnes del CFA Alarona (Mataró), CFA Bellavista (Les Franqueses del Vallès), CFA Can Marfà (Mataró), CFA Canovelles (Canovelles), CFA Els Tarongers (Mataró), CFA Marinada (Montornès del Vallès), CFA Mollet (Mollet del Vallès), CFA Parets (Parets del Vallès), CFA Premià (Premià de Mar) i CFA Vallès (Granollers). El primer premi consta de cinc vals d’Abacus valorat en 50 euros cadascun; el segon, cinc vals d’Abacus, de 30 euros; i el tercer, cinc vals d’Abacus de 20 euros. A més, cadascun dels participants premiats dels tres primers premis rebran un llibre de Màrius Serra.

Publicitat

Publicitat