Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

L’Escola d’Adults tanca per un cas de coronavirus i tornarà a obrir el 21 de setembre

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta s’ha vist obligat a tancar per un cas positiu de Covid-19 entre el seu personal laboral, segons ha comunicat avui el centre en un comunicat. Els treballadors de l’escola d’adults faran una quarantena preventiva fins que tornin a obrir el 21 de setembre, tot i que fins aleshores atendran telefònicament consultes o suggeriments, 634.543.693, per correu electrònic, a8059044@gmail.com o a la seva pàgina web. “Mentrestant, seguirem treballant des de casa per a atendre qualsevol dubte sobre els cursos i el procediment de matrícula”, afegeix el comunicat de l’escola d’adults.

Precisament el centre formatiu estava immers en el període de matriculació durant el mes de setembre. Tot i que el període d’inscripció seguirà obert en aquells cursos que encara tinguin places disponibles. Cal recordar que l’Escola d’Adults ofereix ensenyaments de Primària, Secundària, informàtica, català, castellà, francès, anglès, formació per preparar l’accés als cicles de grau superior i a la universitat i el graduat en ESO.

El centre preveu començar les classes presencials a finals de setembre “amb totes les garanties d’higiene per poder-les fer, ho tenim tot preparat”, admet el director Abel Lacruz. En cas que durant el curs algunes classes no puguin ser presencials, el centre oferirà l’opció telemàtica.

Publicitat

Publicitat