Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Una xerrada sobre volcans servirà per inaugurar el curs de l’escola d’adults

El Centre de Formació d’Adults (CFA) de la Llagosta farà aquesta tarda la inauguració oficial del curs 2021-2022. L’acte consistirà en una videoconferència sobre volcans.El ponent de la xerrada serà el vulcanòleg Xavier de Bolós, que és investigador i professor de la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic.

La conferència començarà a les 18 h i està oberta a tota la població. L’enllaç per poder accedir a la videoconferència s’ha d’anar a l’enllaç del meet de l’escola. El director del centre. Abel Lacruz ha indicat que “sempre intentem que les conferències siguin de temes d’actualitat, com ara aquest dels volcans, tant a inici de curs com les que fem durant el curs”.

El CFA ja té en marxa totes les classes d’aquest curs 2021-2022. Actualment, són més de 620 persones les que estudien a l’escola d’adults. Els responsables del centre asseguren que el nombre d’estudiants creixerà, ja que tenen matrícula viva durant tot el curs. Enguany, l’oferta és més àmplia que en cursos anteriors, amb classes d’anglès al matí i a la tarda i classes d’informàtica de forma semipresencial. “Amb aquesta mesura aprofitem les noves tecnologies i ens adaptem a la gent que treballa, que només ha de fer presencialment la meitat de les classes”, ha manifestat Lacruz.

El centre manté les mesures de prevenció contra la Covid-19, que va permetre mantenir totes les classes el curs passat. Així, continuen la distància d’un metre i mig entre les taules, la ventilació constant de les aules, l’obligatorietat de porta mascareta i els dispensadors de gel hidroalcòholic a diversos espais.

Publicitat

Publicitat

Més notícies