Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

L’alcalde, Óscar Sierra, visita l’empresa Delete

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i el tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Llagosta, Jordi Jiménez, van visitar divendres les instal·lacions de l’empresa Delete, situada al polígon industrial de la nostra localitat. Tretze dels quinze empleats d’aquesta firma a la Llagosta tenen alguna discapacitat.

Delete, que forma part del Grupo Constant, està especialitzada en la destrucció de documents, reciclatge de paper, digitalització i en la gestió documental. En línia amb el seu compromís social i la voluntat de donar suport a la inserció laboral i integració de persones discapacitades, Delete està classificada com un Centre Especial d’Ocupació, oferint a altres empreses la possibilitat del compliment de la Llei d’Integració Social del Minusvàlid (LISMI), mitjançant la contractació dels seus serveis de destrucció de documents, digitalització i gestió documental.

Publicitat

Publicitat

Més notícies