Dilluns, 02 octubre 2023
21.8 C
La Llagosta

L’Ajuntament garanteix el pagament a les empreses contractades, tot i l’estat d’alarma

L’Ajuntament de la Llagosta garanteix el pagament a les empreses contractades, tot i l’estat d’alarma aprovat dissabte pel Consell de Ministres. Aquesta és una de les mesures que ha pres el gabinet de coordinació sobre el coronavirus de l’Ajuntament de la Llagosta.

El Consistori vol garantir el pagament a les empreses que té contractades en diferents serveis amb l’objectiu que no es vegin obligades a fer cap Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) i d’aquesta manera els seus treballadors cobrin amb normalitat a final de mes, com si estiguessin treballant, tot i no poder fer-ho per l’estat d’alarma. Entre les empreses contractades, hi ha la de la neteja viària i d’edificis, l’escola bressol, el Nou Casal, l’Escola de Música, el CEM El Turó, el Casal d’Avis i l’empresa d’inserció laboral. 

D’altra banda, dijous no hi haurà mercat ambulant, ja que no es pot garantir la distància mínima de seguretat entre les persones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies