Dijous, 26 setembre 2024
26.5 C
La Llagosta

Tertúlia de l’alcalde amb alumnat de primer de Batxillerat de l’INS Marina

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una tertúlia amb estudiants de primer de Batxillerat de l’Institut Marina. L’acte ha tingut lloc a la Sala Àgora del centre educatiu.

L’alcalde ha respost les preguntes que li han fet sobre diferents temes relacionats amb la Llagosta. L’alumnat s’ha mostrat preocupat per la falta d’aparcament i pel fet que no hi hagi urgències nocturnes a les farmàcies. Óscar Sierra ha indicat que l’Ajuntament continuarà reclamant l’oberta de l’ambulatori durant les nits. Si es recuperen les urgències nocturnes del CAP, també hi haurà farmàcia de guàrdia a les nits.

També s’ha preguntat pel nou ambulatori i per les properes actuacions que farà l’Ajuntament a la via pública, la reforma del carrer del Sant Miquel i la millora de la vorera de l’avinguda del Primer de Maig. A més, s’ha tractat sobre el masclisme.

L’alcalde ha remarcat el bon comportament dels joves de la nostra localitat durant els moments més durs de la pandèmia de la Covid-19.

El proper divendres, l’alcalde mantindrà una altra tertúlia amb l’alumnat de segon de Batxillerat de l’INS Marina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies