Dijous, 02 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

L’Associació d’Esdeveniments Culturals de La llagosta és nominada per tercera vegada a l’Horror Awards per un passatge del terror


El passatge del terror Where Evil Hides: Ribakiba, de l’Associació d’Esdeveniments Culturals de La Llagosta, ha estat nominat com a millor atracció de terror estatal de la 4a edició dels premis Horror Awards. El blog OcioTerror organitza aquests premis, sense ànim de lucre i amb l’objectiu de donar visibilitat al sector per reconèixer la tasca de les empreses i entitats que impulsen aquests tipus d’espectacles. El públic n’escollirà els guanyadors a partir d’una enquesta en línia, disponible fins al 28 de febrer.

Per tercera vegada, l’espectacle llagostenc ha estat nominat a millor atracció de terror d’Espanya de l’Horror Awatds. El passatge de terror de la nostra localitat competirà contra altres nou propostes, que entre d’elles, hi ha algunes que s’han pogut veure als parcs de Port Aventura i Horrorland. Les altres dues vegades que va ser nominat als Horror Awards un espectacle de l’Associació d’Esdeveniments Culturals de La Llagosta va ser el 2018 amb Where Evil Hides i el 2019 amb The Farm.

L’atracció llagostenca es va estrenar a la Festa Major 2021 i també es va poder veure els dies de Halloween, al Parc Popular. La novetat de l’edició de l’any passat va ser que els participants al passatge podien ser separats del grup, retinguts i trobar-se sols, en el cas d’haver escollit la modalitat extrema. També hi havia una versió infantil adaptada per a les famílies.

El dissenyador d’escenaris llagostenc José A. Guerra és l’impulsor del Where Evil Hides: Ribakiba, que compta amb el suport de l’agrupació vallesana Horroryzeme en la part interpretativa i dels llagostencs José Molina, en l’apartat sonor, i Daniel Pardo, en el muntatge. A més, col·laboren amb el projecte l’Ajuntament de La Llagosta, la Policia Local, la Brigada Municipal i diversos comerços del municipi.

La gala d’entrega de premis tindrà lloc el 3 de març al Castillo de las Tinieblas, de Gavà.

Publicitat

Publicitat

Més notícies