Dimecres, 08 maig 2024
12.9 C
La Llagosta

El passatge del Pare Noel s’inicia dilluns al Parc Popular

L’Associació d’Esdeveniments Culturals de La Llagosta celebrarà una nova edició del passatge nadalenc sobre el Pare Noel a partir del dilluns 6 de desembre. L’entitat de la nostra localitat celebra la quarta edició del Noël: Le Voyage Magique a l’espai de la marquesina del Parc Popular.

El disseny del recorregut s’ha modificat respecte a l’any passat, tot i que s’han mantingut les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19. Els passis s’hi faran cada cinc o deu minuts amb un màxim de sis persones i el temps de durada del recorregut serà d’entre 20 i 25 minuts. D’entre les sorpreses d’enguany, els participants hi hauran de fer una missió i d’entre els nous personatges, hi haurà la Mare Noel. 2

El president de l’entitat i dissenyador d’escenaris, el llagostenc José Antonio Guerra, ha planificat un recorregut completament nou i adaptat a les restriccions sanitàries. “Hem canviat tot el disseny en un temps rècord. Estem valorant l’opció de modificar el passatge de cara els Reis Mags”, explica José Antonio Guerra, que es mostra satisfet de la feinada que s’ha fet amb l’equip de música de José Molina; d’audiovisuals, Álvaro Monterrubio; i d’actors d’Horroryzeme.

Des de dilluns fins al 5 de gener es faran passis diversos dies. En horari d’11.30 a 13 hores i de 17 a 20 hores, els dies 6, 8, 11, 12, 18 i 19 de desembre i 2 de gener. En horari de 17 a 20 hores, els dies 7, 9, 10, 16, 17, 21, 22, 23 i 26 de desembre i 3 i 4 de gener. En horari d’11.30 a 13 hores, els dies 24 de desembre i 5 de gener. El preu de les entrades és de 8 euros en dies festius i de 6 euros en dies laborables, tot i que hi haurà descomptes amb els comerços locals i packs familiars.

Publicitat

Publicitat

Més notícies