‘Érase una vez’, nou espectacle de l’Associació d’Esdeveniments Culturals

0
630

L’Associació d’Esdeveniments Culturals de La Llagosta iniciarà dissabte el seu tercer espectacle, Érase una vez, adreçat per a tots els públics. Aquesta activitat se celebrarà a la zona de les marquesines del Parc Popular, on anteriorment l’entitat havia fet els espectacles de Where Evil Hides, de terror, i Noël: Le Voyage Magique, al Nadal.

El nou projecte de José Antonio Guerra tracta d’un recorregut entre malvats i personatges fantàstics de relats coneguts, com ara Frozen, Alícia en el País de les Meravelles o Perter Pan. La proposta compagina teatralitat amb jocs d’habilitat. “Un misteriós encantament ha arribat, i els infants i les seves famílies han de trobar una solució demostrant el seu valor”, explica en un comunicat l’Associació d’Esdeveniments Culturals, que afegeix, que s’ha planificat seguint tots els protocols Covid.

Aquest nou espectacle compta amb la dissenyadora i realitzadora de vestuari Airam Padilla Hurtado, que té una amb una àmplia experiència en musicals de renom, com ara Grease, Mamma Mia, La Bella i la Bestia, Los Miserables o La Jaula de las Locas, entre d’altres. També, hi ha l’artista Nereida Solano, que s’ha encarregat del disseny dels personatges de la història principal i de la supervisió dels audiovisuals de l’espectacle. Com és habitual, els llagostencs Daniel Pardo i José Molina han participat en la construcció del recorregut, i Molina també ho ha fet en l’aspecte musical. A més, els actors i actrius formen part del grup vallesà Horroryzeme.

La venda d’entrades va començar l’11 de maig a l’establiment El Hilo Rojo i al telèfon 612.472.006, de 10.30 a 13 h i de 17 a 20 h. El preu de l’espectacle és de 6 euros, però aquest cap de setmana serà de 5 euros. A més, el projecte comptarà amb comerços col·laboradors, que oferiran descomptes a les seves xarxes socials, que faran que les entrades valguin 5 euros. Els passis seran els caps de setmana, d’11 a 13 hores, i de 17 a 20 h. i l’entitat preveu celebrar l’activitat fins a finals de juny.

Publicitat