Diumenge, 01 octubre 2023
26.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament demana a la Generalitat que es cobreixin les baixes del professorat amb celeritat

L’Ajuntament de la Llagosta ha enviat una carta al Departament d’Educació de la Generalitat demanant que es cobreixin les baixes del professorat afectat per la Covid-19 el mateix dia que es comuniqui l’absència. L’escrit està signat per l’alcalde, Óscar Sierra, i pel regidor d’Educació, Fran Ruiz.

“Donada la situació actual de pandèmia i la gran quantitat de baixes laborals que s’estan produint com a conseqüència d’aquesta, preguem, tal com es van comprometre, que es cobreixin les baixes laborals des del mateix dia que es comunica l’absència dels professionals per tal de tenir un ensenyament de qualitat”, s’indica a la carta que ha estat enviada a la Generalitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies