Continua la programació nadalenca a la Llagosta amb els infants com a protagonistes

0
312

Aquesta tarda, el Centre Cultural de la Llagosta acollirà el musical Els mons màgics. La colla dels Saltats ens portarà aquest espectacle basat en el famós conte de Charles Dickens. L’acte començarà a les 17.30 h.

Els mons màgics ens convida a viatjar per grans països amb personatges com la princesa Aurora, Elsa, Coco, Vaiana,… Es tracta d’un musical en directe amb cants, balls, humor i màgia, on els principals protagonistes són els elfs i les fades.

Per als propers dies també destaca la festa del Tió, que tindrà lloc diumenge, 26 de desembre, dia de Sant Esteve, a la plaça d’Antoni Baqué. De 10 a 13 h, la colla de diables Les Llagostes de l’avern convidarà a tots els infants a fer cagar el Tió.

Activitats de la propera setmana

A partir de dilluns tindrem més propostes nadalenques, el Parc infantil de Nadal, al Centre Cultural, i el Parc de Nadal, a la plaça d’Antoni Baqué.

El Parc Infantil de Nadal es desenvoluparà del dilluns, 27 de desembre, fins el dia 30, d’11 a 13 h. Dilluns, estarà dedicat a la música amb el taller Toca-ho tot, a càrrec de l’Escola Municipal de música. Per dimarts hi ha programat un taller de creació de globus i un espectacle interactiu amb la Fàbrica d’Elfs. El dimecres, 29 de desembre, es farà un espectacle amb el nom de Merry Christmas i l’últim dia, dijous, tots els infants estan convidats a ajudar als Patges Reials a torbar l’estel màgic de Nadal.

L’activitat infantil nadalenca també inclou el Parc de Nadal que s’instal·larà a la plaça d’Antoni Baqué, d’11.30 a 14.30 h i de 17 a 20 h.

El Torneig de Nadal de Futbol Sala que estava programat del 27 al 30 de desembre, no es disputarà finalment.

Publicitat