Divendres, 27 gener 2023
5.5 C
La Llagosta

Aquest desembre es podran fer les matriculacions per als nous cursos de català

L’Oficina de Català de la Llagosta ha iniciat el procés per fer les matriculacions per als propers cursos de català. Com és habitual, el primer pas són les proves de col·locació, que ja es poden fer fins al 10 de desembre. Aquestes proves serveixen per determinar el nivell de català de cada persona i el nivell del curs que poden realitzar.

Els dies 16 i 17 de desembre es podran matricular els alumnes del darrer any i els dies 20 i 21 serà el torn general, obert a tota la població. Tota la informació sobre les proves de col·locació i la matriculació, es poden trobar la web d’inscripció del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), www.cpnl.cat/inscripcions. Les persones que necessitin fer-ho de forma presencial poden demanar cita prèvia a l’Oficina de Català de la Llagosta trucant al 93 560 39 11, extensió 5047, o al telèfon mòbil 634 25 47 61. L’Oficina de Català està situada a la planta baixa de l’edifici administratiu municipal, al passeig del Pintor Sert.  

L’oferta formativa que ofereix el CPNL inclou un ventall complet de cursos de català de nivells generals de llengua -d’acord amb el Marc europeu comú de referència-, i de cursos especialitzats per tractar qüestions concretes, com ara adquirir més fluïdesa oral a través de grups de conversa o conèixer recursos lingüístics en línia.

Els cursos s’ofereixen en modalitat presencial, semipresencial i en línia. En tots els casos, els aprenents tenen el guiatge i el seguiment de professors experts. A la Llagosta s’ofereixen un curs bàsic 2 presencial i un curs bàsic 2 virtual.

Exposició Voluntariat per la Llengua

D’altra banda, Can Pelegrí acull fins al 21 de desembre l’exposició “Quan parles fas màgia” del Voluntariat per la llengua. Aquesta exposició forma part d’una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003.

L’exposició “Quan parles fas màgia” focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Publicitat

Publicitat

Més notícies