Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Tornada de les classes de català completament presencials a la Llagosta

L’Oficina de Català de la Llagosta oferirà dos cursos presencials durant el tercer trimestre, que començarà a l’abril. Per a l’Oficina de Català de la nostra localitat és una bona notícia, ja que suposa recuperar la presencialitat i deixar darrere la virtualitat de tots els cursos a causa de la pandèmia.

Els cursos, que es realitzaran a Can Pelegrí, seran el Bàsic 1 i el Bàsic 3. Els dos cursos començaran el 4 d’abril i finalitzaran el 22 de juny. La inscripció a aquest dos cursos és gratuïta.

El Bàsic 1 és un curs de primer nivell, de 45 hores, orientat a persones alfabetitzades que no parlen ni entenen el català. Les classes es farà dilluns i dimecres, de 16 a 18 h. Pel que fa al Bàsic 3, les classes tindran els mateixos dies, de 19 a 21 h. En aquest cas, es tracta d’un curs de tercer nivell, de 45 hores, orientat a persones que ja parlen i entenen una mica el català que volen obtenir el certificat oficial A2

Per conèixer els coneixements de català de les persones que es vulguin inscriure’s, cal fer una prova de nivell. La data límit per fer la prova és el 15 de març. Les inscripcions als cursos de català es podran fer del 24 al 29 de març. Tota la informació es pot trobar al web del Consorci per a la Normalització Lingüística i a l’Oficina de Català de la Llagosta, situada a l’edifici municipal administratiu, al passeig del Pintor Sert, 2-4. Els telèfons de l’Oficina són el 93 560 39 11 (ext. 5047) i el 634 254 761 i el seu correu electrònic, lallagosta@cpnl.cat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies