Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La festa dels 25 anys de la Peña Madridista se celebra amb una molt bona acollida

Un centenar de persones van assistir al sopar de la celebració del 25è aniversari de la Peña Madridista de la Llagosta. La festa va tenir lloc divendres al Centre Cultural de la nostra localitat.

La Peña Madridista tenia previst celebrar el seu quart de segle l’any passat, però la pandèmia va impedir la seva celebració. Aquest any, la situació ha permès fer el sopar i la festa. Una festa que va servir per homenatjar un dels seus socis, Antonio García Robledo, medallista olímpic d’handbol.

A l’acte van convidar també el periodista Tomás Roncero, que va centrar l’atenció dels assistents a la festa. El sopar va comptar amb la presència d’Oscar Sierra, alcalde de la Llagosta; Pepe Ribó, president de la Federación de Peñas Madridistas de Catalunya; i Fran Ruiz, regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Llagosta. A més, també estaven convidats els exalcaldes, Antonio Rísquez i Alberto López.

L’acte va començar amb el parlament del president de la Peña Madridista de la Llagosta, Antonio Rubio. Rubio va voler fer una menció especial «als que durant aquests 25 anys han marxat i ja no estan aquí, aquesta festa també és per a ells, els recordem i molt». Per la seva part, Pepe Ribó va destacar que «hem intentat fer l’assemblea de penyes tres vegades a la Llagosta, però per la pandèmia l’hem hagut de suspendre i aquest és el primer sopar oficial de les penyes de la federació en dos anys».

Antonio García Robledo va agrair l’homenatge de la Peña Madridista, «especialment al meu oncle, Pepe, perquè si hi ha algú que ha aconseguit que jo estigui tant arrelat a la Peña Madridista és ell, que des de que es va fundar l’any 1995 em va animar a fer-me soci». L’altre convidat, Tomás Roncero, va animar la festa amb la seva intervenció. D’Antonio García va dir que a més de ser una gran persona i un bon esportista, «va néixer el 6 de març, el dia que va néixer el Real Madrid, és que no podia ser d’un altre equip». Roncero també va indicar que «els alcaldes han de fer feliços a la gran majoria de la població, i a la Llagosta, un poble tant a prop de Barcelona, la meitat del poble és del Madrid, i l’alcalde fa molt bé i demostra ser alcalde de tothom».

L’alcalde, Óscar Sierra, va dir que «la Peña Madridista no és només futbol, és molt més, és germanor, és fraternitat, és festa, són pantalles gegants, són nits d’atreviment, d’instàncies a darrera hora, perquè els socis i la seva junta han volgut portar la seva passió pels colors al dia a dia», fer un espai obert a tothom.

A l’acte també van ser convidades diverses entitats de la nostra localitat i de Santa Perpètua. La celebració del 25è aniversari va acabar amb l’actuació de Temps de música.

Publicitat

Publicitat

Més notícies