La Peña Madridista de la Llagosta commemora el seu vintè aniversari

0
25

La Peña Madridista de la Llagosta celebra aquest any el seu vintè aniversari. Per aquest motiu, diumenge organitzarà una festa al pati de l’Escola Les Planes.
A partir de les deu del matí, s’hi podrà gaudir d’una festa infantil i juvenil amb inflables i jocs tradicionals. L’activitat és oberta a tota la població. Entre altres actes, també està prevista la celebració d’un partit de futbol sala d’exhibició amb infants i un torneig per a adults amb la participació de tres equips de la Llagosta i un de la Peña Madridista La Séptima Santa Copa de Santa Perpètua. La jornada es perllongarà fins al vespre.

En el marc de la celebració del seu vintè aniversari, el 4 de juliol tindrà lloc el Dia del soci i, al novembre, un sopar. Actualment, la Peña Madridista de la Llagosta té 166 socis i el seu president és Armando Sánchez.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí