Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La Peña Madridista de la Llagosta commemora el seu vintè aniversari

La Peña Madridista de la Llagosta celebra aquest any el seu vintè aniversari. Per aquest motiu, diumenge organitzarà una festa al pati de l’Escola Les Planes.
A partir de les deu del matí, s’hi podrà gaudir d’una festa infantil i juvenil amb inflables i jocs tradicionals. L’activitat és oberta a tota la població. Entre altres actes, també està prevista la celebració d’un partit de futbol sala d’exhibició amb infants i un torneig per a adults amb la participació de tres equips de la Llagosta i un de la Peña Madridista La Séptima Santa Copa de Santa Perpètua. La jornada es perllongarà fins al vespre.

En el marc de la celebració del seu vintè aniversari, el 4 de juliol tindrà lloc el Dia del soci i, al novembre, un sopar. Actualment, la Peña Madridista de la Llagosta té 166 socis i el seu president és Armando Sánchez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies