Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Torna la Caminada contra el Càncer a benefici d’Oncovallès

El proper 17 d’octubre es tornarà a celebrar la Caminada contra el Càncer, que arribarà ja a la seva 6a edició. La infermera Gloria González i la Colla Gegantera de la Llagosta recuperen aquesta activitat solidària en benefici d’Oncovallès, l’entitat que dona suport a la nostra comarca a persones amb càncer i els seus familiars.

La promotora de la Caminada contra el Càncer, Gloria González, ha manifestat que “organitzar aquesta Caminada suposa moltíssim. La gent que col·laborava ho estava demanat. És molt positiu poder seguir ajudant a Oncovallès, que durant aquest temps de pandèmia no ho ha passat gaire bé”.

En aquesta ocasió, els dorsals ja es poden aconseguir de manera prèvia a diversos comerços col·laboradors amb la Caminada. D’aquesta manera, es vol evitar aglomeracions el mateix dia de la passejada. Les persones interessades poden passar per Foto Estudi Damián, Calzados Milenium, Merceria Paquita, El Hilo Rojo, Eljaanin Phones i el Taller de Ideo. L’aportació pel dorsal solidari és de cinc euros. El mateix dia de la Caminada contra el Càncer, el 17 d’octubre, també es podrà aconseguir per una aportació de sis euros. A més d’aquests comerços, l’acte compta també amb la col·laboració de Vista Òptica, la Jijonenca i Cervecería Juan (Gio).

González confia que la gent s’impliqui com a mínim tant com abans de la pandèmia, tot i que creu que amb el canvi de sistema de venda de dorsals “a la gent pot ser li costara, però jo tinc esperança”. Els organitzadors s’han trobat amb una disminució important dels comerços col·laboradors, que esperen es vagi recuperant conforme la normalitat vagi arribant en un futur.

Publicitat

Publicitat

Més notícies