Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Avui s’ha lliurat a Oncovallès la recaptació de la Caminada contra el Càncer de la Llagosta

La infermera llagostenca Gloria González i la colla gegantera de la Llagosta han lliurat aquest matí la recaptació de la 6a Caminada contra el Cáncer a Oncovallès, l’entitat de la nostra comarca que es dedica a l’atenció de les persones amb càncer i els seus familiars. A l’acte de lliurament han assistit també l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i el regidor de Salut Pública, Mariano García.

El president d’Oncovallès, Pere Cladellas, ha rebut la comitiva llagostenca i, juntament amb personal de l’entitat, ha estat l’encarregat de rebre els 1.270 euros aconseguits a la Caminada contra el Càncer del passat 17 d’octubre. Durant la jornada solidària, Oncovallès va estar present a la plaça d’Antoni Baqué amb una parada de venda de productes, que va recaptar 870 euros. Així, la iniciativa solidària es va saldar amb una suma total de 2.140 euros.

Servei gratuïts

A més de l’acte de lliurament de la recaptació, la visita ha servit per conèixer de primera mà els serveis gratuïts que Oncovallès ofereix tant a les persones amb càncer com als seus familiars. Entre aquests serveis hi ha el tallers, les sessions de teràpia grupal, l’atenció psicològica tant a pacients com a familiars o les perruques gratuïtes que s’ofereixen a les persones afectades pels tractaments contra el càncer. En aquest sentit, Gloria González també ha lliurat els cabells per confeccionar aquestes perruques que han aconseguit les perruqueries de la Llagosta.

L’Ajuntament de la Llagosta manté des de fa uns anys un conveni amb Oncovallès. El Consistori fa una aportació econòmica anual per ajudar a sufragar les despeses d’atenció de l’entitat vallesana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies