Dijous, 23 març 2023
13.5 C
La Llagosta

La 7a edició de la Caminada contra el Càncer se celebrarà el 16 d’octubre

La 7a edició de la Caminada contra el Càncer se celebrarà el 16 d’octubre. La infermera Gloria González i la Colla Gegantera de la Llagosta organitzen aquesta acció solidària que recaptarà diners en benefici de Mollet Contra el Càncer, que dona suport a persones amb càncer de la nostra localitat i els seus familiars.

En aquesta edició no hi haurà dorsals i es vendran polseres solidàries amb un preu de 6 euros, que permetrà fer la caminada i inclourà una ampolla d’aigua i una peça de fruita. “Tinc un total de 400 polseres de color rosa per vendre. Qui la compri pot participar en la caminada, però si algú vol comprar-la per ajudar solidàriament també ho pot fer”, assegura la impulsora de la caminada, Gloria González, que destaca que “és una caminada ja molt consolidada amb prop de 300 participants”.

Les polseres ja s’han posat a la venda a comerços de la nostra localitat. Ara per ara, estan disponibles a Foto Estudi Damián, Calçats Millennium, Merceria Paquita i El Hilo Rojo. El mateix dia de la caminada també es podrà comprar la polsera en una carpa en la plaça d’Antoni Baqué, on es preveu fer la sortida a les 10 h. En cas de pluja, la sortida es faria des del Centre Cultural.

La caminada també vendrà participacions a cinc euros del número 88.277 de la Loteria de Nadal a l’administració de Loteries de la nostra localitat, que se situa al número 3 del carrer de l’Estació. D’aquests cinc euros, 80 cèntims aniran destinats a Mollet Contra el Càncer.

Els comerços també poden participar en la campanya solidària amb aparadors amb informació sobre el càncer de mama, que s’esdevé el dia internacional el 19 d’octubre. En aquesta acció solidària, Gloria González té l’ajut de les llagostenques Maribel Huesca i Anabel Escartin.

Publicitat

Publicitat

Més notícies