Una seixantena de persones, a la jornada presencial dels pressupostos participatius

0
95

Un total de 66 persones van participar dissabte en la jornada de votacions al carrer dels pressupostos participatius que va organitzar l’Ajuntament de la Llagosta. Al matí, hi van anar 41 persones i, a la tarda, 25.

L’activitat es va desenvolupar a la porta de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué d’11 a 13 h i de 17 a 20 h.

Fins al 22 de juny, es poden votar les 19 propostes finalistes d’aquesta segona edició dels pressupostos participatius. Es pot fer per internet al web www.llagosta.cat/participa. Cal registrar-se prèviament. El registre s’ha de fer una única vegada i serveix per prendre part a qualsevol altre procés participatiu que posi en marxa l’Ajuntament de la Llagosta. També es pot votar presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania sense cita prèvia.

Publicitat