Dijous, 26 setembre 2024
26.5 C

El FS Unión Llagostense guanya (3-1) el Ripoll

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha guanyat aquesta tarda el Ripoll per 3 a 1 en un partit molt igualat en el qual ha destacat la bona actuació del porter local Alberto.

Durant la primera part, Alberto ha hagut d’intervenir en diverses ocasions per evitar els gols visitants. Al minut 9, Edgar, que debutava aquesta temporada al FS Unión Llagostense, ha xutat amb molt de perill i el porter ha desviat a córner.

Al minut 13, Patxi ha disposat d’una doble ocasió. El Ripoll també tenia ocasions, però es trobava una i altra vegada amb Alberto. A falta de sis segons per al descans, els visitants han xutat molt desviat un doble penal.

A la segona part, el Ripoll ha inaugurat el marcador i Edgar ha empatat. Al minut 13, Manel s’ha topat dues vegades contra els pals en la mateixa jugada. Alberto ha continuat amb molts encerts durant la segona part. Al minut 14, el pal ha evitat el gol visitant.

Els llagostencs han fet el 2 a 1 al minut 17 amb un llançament llunyà i col·locat de Marc. A falta d’un minut per al final, Alberto ha fet una gran aturada i, poc després, Marc ha recuperat una pilota en línia defensiva i fent un gran gol, aprofitant que el porter estava atacant, per tancar el marcador.

La propera jornada, l’equip llagostenc anirà a la pista de l’Albelda.