Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

L’ambulatori recorda el seu servei per deixar el tabac durant la Setmana Sense Fum

A partir d’avui i fins el 31 de maig se celebra la Setmana Sense Fum, amb l’objectiu de sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se en el consum de tabac o abandonar-lo i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. El lema de la campanya d’aquest any és Deixar de fumar, la teva altra vacuna.

A la nostra localitat, el Centre d’Assistència Primària recorda a aquelles persones que vulguin deixar de fumar que el seu Equip d’Atenció Primària és expert en la deshabituació tabàquica. Per accedir al servei, només cal demanar cita amb la nostra infermera de referència al CAP, es pot fer enviant una e-consulta a través del canal La Meva Salut, programant una visita al web de l’Institut Català de la Salut o trucant a l’ambulatori, al 93 574 98 10.

El CAP de la Llagosta, en el marc de la Setmana Sense Fum, organitza habitualment tot un seguit de tallers adreçats a adolescents. Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, s’han hagut de suspendre. Tot i això, la intenció de les responsables del CAP és realitzar aquestes activitats en quan es pugui.

La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC), a Catalunya de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, que durant els últims anys ha organitzat el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya.

Publicitat

Publicitat